De ce sa deveniti membri ai Camerei de Comert si Industrie Cluj?

Statutul de membru al institutiei noastre genereaza firmelor multiple avantaje.

Astfel, Camera actioneaza ca voce a comunitatii de business oferind reprezentare.
În calitate de membru al Camerei veti face parte din reteaua firmelor lider ale mediului de afaceri.Puteti exprima opinii si propuneri în cadrul Adunarii Generale a Camerei.
Puteti avea dreptul de a alege si de a fi ales în Consiliul de Administratie al Camerei.
Puteti participa la reuniunile reprezentantilor autoritatilor si administratiei publice locale sau centrale.
Puteti sa consultati informatiile de afaceri disponibile în buletinele si publicatiile noastre electronice si puteti sa participati la seminariile, conferintele, prezentarile si atelierele de lucru organizate în mod regulat.

Interesele dvs. de afaceri vor fi reprezentate la nivel extern prin intermediul reprezentantilor Camerei sau prin participare directa la misiunile economice în strainatate.

Statutul de membru al CCI Cluj va confera credibilitate, respectul concurentei si încrederea partenerilor ca membru respectabil al comunitatii de afaceri.
Calitatea de membru al CCI Cluj- una dintre cele mai vechi Camere din România, va asigura cea mai buna promovare si un cadru de colaborare stabil, coerent atat la nivel local, cat si regional sau national.
Puteti beneficia de tarife reduse si servicii specifice:

 • 25% reducere pentru eliberarea si aprobarea Certificatelor de origine (CO), cu condiția să aveți cotizația plătită la zi.
 • 25% reducere pentru furnizarea de informatii specifice sau statistice privind economia locala.
 • 25% reducere pentru interviuri si articole promotionale în publicatiile Camerei.
 • 25% reducere pentru publicare anunturi în buletinul informativ al Camerei.
 • Reduceri de taxe pentru servicii de consultanta privind înfiintarea societatilor comerciale sau înscrierea în registrul comertului;
 • Eliberarea avizelor pentru evenimentele de forta majora;
 • Cercetare si consultanta de piata;
 • Furnizare de formare profesionala, formala – cursuri acreditate si informală – transfer de cunostinte si metode;
 • Închirieri de spatii (cu logistica moderna)necesare pentru organizarea diferitor evenimente, cursuri, prezentari, etc;
 • Organizarea de misiuni economice anuale, seminarii, activitati de tip matchmaking si alte evenimente de promovarea afacerilor;
 • Organizarea de targuri, expozitii si alte evenimente comerciale, prin intermediul Expo Transilvania sau ROMEXPO – oferte de reduceri pentru membri în functie de tipul de evenimente.

Conştientizăm faptul că “pe cine cunosti” este, de multe ori, la fel de important ca si “ce stii sa faci “. În calitate de membru al CCI Cluj, veti avea prioritate la întalnirile cu alte firme membre, în scopul promovarii afacerii ai concretizarii unor relatii pe termen lung. Va oferim oportunitatea de a întalni personal lideri si factori de decizie influenti din lumea afacerilor.

Soluţionări rapide ale disputelor comerciale. Curtea de Arbitraj Comercial de pe langa CCI Cluj este o institutie permanenta si independenta de arbitraj, activa în solutionarea litigiilor comerciale.
Medierea. Centrul de Mediere Cluj, de pe langa CCI Cluj realizeaza medierea amiabila a situatiilor de conflict.