Societati la care CCI CLUJ e actionar

EXPO TRANSILVANIA

Situat in Cluj Napoca, Expo Transilvania este cel mai important agent expozitional din centrul si nord-vestul Romaniei, avand o suprafata acoperita de 7.500 mp si 20.000 spatii expozitionale cu dotari corespunzatoare.

Expo Transilvania, membru activ al Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii – ASOEXPO – poseda o experienta de peste un deceniu si jumatate in industria romaneasca de targuri, expozitii si alte evenimente.

http://www.expo-transilvania.ro/

AS CONSULTING

Prin activitatea sa, constand intr-un portofoliu de peste 30 de evenimente expozitionale, Expo Transilvania sustine cu succes dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, contribuie la promovarea investitiilor autohtone si straine in zona de centru si nord-vest a Romaniei, incurajeaza spiritul antreprenorial, dezvolta relatiile economice ale regiunii cu alte zone ale tarii si cu companii din strainatate. AS Consulting – societate cu raspundere limitata avand ca asociat unic Camera de Comert si Industrie Cluj – desfasoara activitati de prestari servicii in beneficiul Camerei, avand ca principal obiect de activitate inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. De asemenea, coordoneaza activitatea de editare a Gazetei Afacerilor.

ASTORIA SERVICII