img_aboutCamera de Comert si Industrie Cluj este cea mai veche organizatie de acest gen de pe teritoriul actual al Romaniei.
In anul 2015, CCI Cluj a sarbatorit 165 de ani de la infiintare si 25 ani de la reluarea activitatii. Prin reluarea activitatii sale in cadrul sistemului cameral si al economiei de piata, CCI Cluj este alaturi de comunitatea de afaceri la fiecare etapa esentiala a dezvoltarii acesteia.

Independenta financiar fata de bugetul statului, Camera de Comert si Industrie Cluj este o organizatie de utilitate publica, autonoma, nonguvernamentala, apolitica, fara scop patrimonial, cu personalitate juridica, creata din initiativa oamenilor de afaceri din judetul Cluj, in scopul de a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor sai si ale comunitatii de afaceri in raport cu autoritatile publice si cu organismele din tara si din strainatate.

Fondata in 1850-1851, Camera de Comert si Industrie Cluj activeaza de peste un secol si jumatate pentru atragerea, dezvoltarea si mentinerea afacerilor clujene. De la creare si pana in prezent, Camera de Comert si Industrie Cluj faciliteaza contactele comerciale, formalitatile de natura juridica, consiliaza la cerere intreprinderile industriale, comerciale si prestatoare de servicii in probleme de legislatie economica, financiara si de decizie, acompaniindu-le in dezvoltarea lor, castigarea de noi piete si achizitia de noi tehnologii.

Descarcati aici spre consultare Statutul Camerei de Comert si Industrie Cluj

SISTEME DE CALITATE: ISO

Camera de Comert si Industrie Cluj a primit Certificat pentru sistemul de management conform ISO 9001:2015 si se certifica conform procedurii Bureau Veritas pentru urmatoarele domenii: realizarea sarcinilor specifice Camerelor de Comert si Industrie: consultanta in afaceri, programe europene, promovare evenimente, formare si perfectionare profesionala, relatii internationale, arbitraj comercial, marketing membrii.


Certificat ISO 9001:2015