Avison Young, cel mai mare broker independent din sectorul imobiliar din Canada, prezent și în România din 2017, anunță extinderea în Europa Centrală și de Est prin deschiderea unui nou birou în Ungaria, la Budapesta.

“Acum trei ani, eram primul birou Avison Young în CEE, ulterior s-a deschis Polonia și acum Ungaria. Sunt entuziasmat de planurile pe care le avem ca în viitorul apropiat să acoperim întreaga regiune.”, a declarat David Canta Managing Director Avison Young România.

Compania canadiană va avea o afiliere strategică cu firma de asset management Limehouse din Ungaria, care își va opera de acum serviciile de consultanță sub umbrela Avison Young. Cu sediul la Budapesta, Limehouse administrează activele unor investitori instituționali și și-a extins recent portofoliul de servicii, oferind asistență în tranzacții de investment, servicii de property și project management.

După aproape patru ani de activitate în România, Avison Young a ajuns în momentul actual una dintre cele mai importante firme de consultanță imobiliară de pe piață, oferind o gamă completă de servicii în sectorul imobiliar. 

Compania este condusă în România de David Canta, care are în plan deschiderea mai multor birouri în țări din Europa Centrală și de Est în perioada următoare.