În parteneriat cu Ambasada României la Ankara, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vă propune o întâlnire „virtuală“ cu firme din Turcia care și-au exprimat interesul de a colabora cu firme din România. Domeniile de activitate pe care se vor centra întâlnirile B2B vor fi: agricultură, industrie (materiale plastice, mobilier, design și decorațiuni interioare), materiale de construcție, industria automotive (anvelope, componente electrice) și industria textilă (materiale, producție de îmbrăcăminte).

Forumul are ca principal obiectiv promovarea schimburilor comerciale între România și Republica Turcia și de aceea o importanță deosebită va fi acordată sesiunii de „match-making” între companiile participante din cele două țări, sub forma unor paneluri distincte, în funcție de domeniul de activitate.

Forumul de Afaceri România – Turcia va avea loc marți, 8 iunie 2021, cu începere de la ora 11.00 (ora României).

 Evenimentul este organizat în cadrul campaniei derulate de CCIAT în colaborare cu Ambasadele și Consulate Generale ale României în străinătate destinată extinderii și internaționalizării firmelor timișene – fapt ce contribuie la sporirea performanței și competitivității acestora, în special în actualul context de contracție economică provocată de pandemie.

Informații suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro.

Persoană de contact:

Cristina COROIAN – Consultant Cameral.