Camera de Comert si Industrie Bulgaro-Română vă invită la un eveniment B2B online in cadrul căruia vă puteți prezenta afacerea și întâlni noi potențiali clienți sau parteneri din Bulgaria. România este al doilea partener comercial al Bulgariei si este locul in care multe companii din Bulgaria caută oportunități de extindere a afacerilor. Dacă sunteți interesat de piața bulgară, sunteti invitati sa participați online la eveniment pe 26 noiembrie (vineri) de la 10.00 la 12.00 pe platforma ZOOM.

În cadrul evenimentului vor exista săli de întâlnire virtuale separate pentru companii din următoarele sectoare:

  • HOME & DECO: Mobilier, echipamente de birou, decor, textile pentru casa
  • FOOD: Alimente, băuturi, materii prime, îngrășăminte, aditivi alimentari, ambalaje, hrană pentru animale, produse agricole, mașini și consumabile agricole, tehnologii alimentare, servicii de consultanță pentru sector
  • MACHINE & EQUIPMENT: Mașini și unelte, echipamente, tehnologie și consumabile pentru industrie
  • REAL ESTATE: Construcții, Proiectare si Arhitectura, Imobiliare, Energie, Instalații, energie verde
  • SERVICE: Servicii financiare, servicii juridice, marketing & PR, traduceri, IT, transport și depozitare, comerț online etc.

Daca domeniul de activitate al companiei dvs. este cuprins în oricare dintre sectoarele menționate mai sus, sau căutați parteneri din Bulgaria care lucrează în aceste domenii, completați formularul de participare și faceți cunoștința cu ei. Veți avea ocazia să vă prezentați afacerea într-o cameră virtuală la alegere, in fata potențialilor parteneri și să vă împărtășiți datele de contact tuturor participanților. Dacă doriți să întâlniți o anumită companie din Bulgaria, o putem invita la networking.

De asemenea, pot participa la eveniment companii din toate celelalte sectoare economice.

Participarea companiilor membre ale Camerei Bulgaro-Române este gratuită. Pentru toate celelalte companii taxa este de 20 euro TVA inclus (taxa este pentru o companie cu până la 2 participanți).

Lista companiilor care vor participa la întâlnirea B2B va fi disponibilă după înregistrare și plata taxei de participare (dacă este cazul).

Limba de lucru a prezentărilor și discuțiilor va fi engleza. Vor fi două săli virtuale în care discuțiile vor fi în bulgară și română. Acestea vor fi moderate de echipa noastră iar astfel veți putea face cunoștință cu serviciile Camerei, precum și să primiți informații și consultări de la experții noștri pentru probleme specifice.

Faceți un pas către interesanta piață bulgară și întâlniți-vă noii parteneri de afaceri!

Dacă doriți să va faceți afacerea mai vizibilă, aflați mai multe despre pachetele de sponsorizare.

Pentru mai multe informații și întrebări, puteți sa luați legătura cu Adrian Sipos (a.sipos@brcci.eu) sau Bilyana Marinova (b.marinova@brcci.eu) în limba română la +40 745 644 577.