Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vă invită să participați la un Exercițiu de Antrenament, pentru verificarea aplicabilității „Planului de Acțiune pentru Situații de Urgență”, în cazul producerii unui accident de aviație civilă pe aeroport.

Exercițiul va avea loc în data de 16 noiembrie 2021, la ora 9:00 și se va desfășura în zona de operațiuni aeriene a aeroportului, iar accesul se va face începând cu ora 8:30.

Scopul exercițiului este de a verifica aplicabilitatea Planului de Acțiune pentru Situații de Urgență, în conformitate cu reglementările și normele privind gestionarea situațiilor de urgență în cazul unui accident de aviație civilă pe aeroport.

La exercițiu sunt invitați să participe reprezentanți ai autorităților centrale, județene și locale, precum și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniul aviației.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj pune la dispoziție, pentru cei interesați să participe la exercițiu, un microbuz care va pleca din fața Consiliului Județean Cluj, la ora 08:00.

                                                                       ****

Prin transmiterea confirmării cu toate datele anterior menţionate vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal. Precizăm că datele cu caracter personal din emailul dumneavoastră de confirmare a participării vor fi procesate în conformitate cu nota de informare publicată pe pagina oficială de internet a aeroportului: https://it.aiaic.ro/gdpr/, fără a fi transmise unor terți.  

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, rugăm toți invitații și participanții la eveniment ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Biroul Relații Publice