Evenimentul – Connecting European Chambers în perioada 28-29 iunie 2022 la Bruxelles

Camera de Comerț şi Industrie a României are plăcerea dea vă invita la cea de-a VII-a ediţie a evenimentului – Connecting European Chambers – organizat de Eurochambres, în perioada 28-29 iunie 2022, în format fizic, la Bruxelles, și parțial online.
Evenimentul îşi propune să dezvolte capacitatea camerelor de comerț locale şi naționale de a coopera în cadrul diverselor proiecte europene, în vederea furnizării comunității de afaceri a unei game extinse de servicii cu valoare adăugată. În acelaşi timp, seva pune accent pe împărtăşirea
schimburilor de bune practici la nivel cameral, context în care participanții sunt încurajați să vină pregătiți să împărtășească idei, experienţe şi practici.
Pe parcursul celor două zile, oficiali şi experți ai Comisiei Europe vor prezenta cele mai importante programe finanțate de Uniunea Europeană (UE): Horizon Europe, LIFE şi Erasmus+. După fiecare prezentare vor urma discuții interactive bazate pe întrebări şi răspunsuri.
În partea a doua a fiecărei zile, reprezentanții camerali vor fi invitați să se alăture unei sesiuni de lucru, la alegere, în funcție de interesele personale, dintre următoarele:
(1) Antreprenoriat şi IMM-uri;
(2) Inovare și digitalizare;
(3) Internaţionalizare (Aftica, Asia, America Latină); (
4) Vecinătate şi extindere;
(5)Abilităţi profesionale şi (6) Sustenabilitate.
Participarea online va fi posibilă doar pentru sesiunile plenare, în timp ce participarea în cadrul sesiunilor de lucru va fi posibilă doar cu participare fizică. Detalii suplimentare se regăsesc în agenda şi conceptul evenimentului din anexă.
Aranjamentele şi costurile de transport şi cazare vor fi suportate de fiecare participant, în cazul în care se optează pentru participare fizică.
Evenimentul se va desfăşura în limba engleză, iar termenul limită pentru înregistrare este 23 iunie a.c. și se poate realiza prin accesarea următorului link: Connecting European Chambers 2022, Registration, Tue 28 Jun 2022 at 09:30 | Eventbrite.
Pentru mai multe informații, nu ezitaţi să ne contactaţi la una dintre următoarele adrese de e-mail: oana.alexe@ccir.ro, Consilier, Biroul de Organizații Europene şi Internaţionale sau sabina.strimbovschi @ccir.ro,
Șefa Biroului de Organizații Europene şi Internaţionale.

Sursa:

Camera de Comerț şi Industrie a României