Evenimentul – Empowering Women Entrepreneurs, 30-31 mai 2022

Camera de Comerț şi Industrie a României are plăcerea dea vă informa cu privire la desfăşurarea evenimentului – Empowering Women Entrepreneurs — organizat de Eurochambres, în perioada 30-31 mai 2022, în format online.

Evenimentul este dedicat doamnelor antreprenoare, prilej cu care vor discuta despre provocările cu care s-au confruntat din perspectivă antreprenorială, vor împărtăşi bune practici și vor identifica împreună posibile soluții.

Astfel, principalele teme care vor fi abordate se referă la provocările legate de tranzițiile socială, ecologică, digitală și economică. În acelaşi timp, vor fi puse în discuție repercusiunile recente ale războiului din Ucraina asupra comunității de afaceri, sens în care vor fi prezentate inițiative şi bune
practici relevante pentru abordarea acestor probleme. Mai multe detalii privind subiectele propuse, formatul evenimentului şi vorbitorii invitați regăsiți în conceptul evenimentului.

Discursurile de deschidere ale evenimentului vor fi realizate de doamnele Martha Schultz,preşedintele Eurochambres Women Network şi Martina Dlabajovă, deputat în Parlamentul European.

Înscrierile se pot realiza până în data de 25 mai 2022, iar link-ul de înregistrare se regăseşte în materialul de prezentare al evenimentului. Discuţiile se vor desfăşura în limba engleză.

Sursa:

Camera de Comerț şi Industrie a României