Raportul Competitivității Globale ediția 2022 -Sondajul de Opinie România – Forumul Economic Mondial de la Davos

Camera de Comert si Industrie a României,  partenerul Forumului Economic Mondial de la Davos realizează si în acest an Sondajul de Opinie România 2022
Acest Sondaj de Opinie reprezintă componenta principală a Raportului Competitivității Globale ediția 2022 si releva datele necesare evaluării anuale a mediului economic si a capacității sale de a realiza o creștere economică susținută.
 
Raportul Competitivității Globale este, din 1979, publicația emblematică a Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos si este recunoscut ca lider mondial în domeniul comparației factorilor care afectează competitivitatea si creșterea economică. Forumul Economic Mondial întocmește anual Raportul Competitivității Globale, un clasament al competitivității realizat pe baza intervievării a 15.000 de directori de companii din 144 de țări, printre care si România.
 
Camera de Comert si Industrie a României în calitate de partener al WEF pentru realizarea Sondajului de Opinie 2022 intervieveaza 100 de directori executivi ai unor companii  active in România, care-si vor exprima opinia asupra mediului economic în care-si desfîsoara activitatea.
 
Forumul Economic Mondial de la Davos, pe baza datelor pe care CCIR le va raporta prin Sondajul de Opinie, va realiza clasamentul mondial al competitivității economiei României la nivel mondial.

Completarea chestionarului necesita alocarea unui timp de aproximativ 40 de minute si va fi returnat la adresa bcm@ccir.ro. Metodologia de completare este cuprinsa în cadrul chestionarului.  

Menționăm ca doar persoanele cu funcție de conducere pot completa acest chestionar.


Termenul limita pentru completarea chestionarului este 31 mai 2022

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Direcția Relații Interne si ICC România