INVITAȚIE Forumul Economic România – Polonia, Varșovia, 22 iunie 2022

Cu prilejul consultărilor interguvernamentale România – Polonia și al întâlnirii bilaterale dintre ministrul român al antreprenoriatului și turismului și ministrul polon al dezvoltării economice și tehnologiei, desfășurate la Varșovia pe 3 martie 2022, s-a convenit organizarea unui Forum Economic destinat facilitării contactelor dintre mediile de afaceri ale celor două țări și unei mai bune cunoașteri a oportunităților de cooperare reciprocă.

În marja evenimentului anual de amploare Congress 590, pe 22 iunie 2022 se va organiza Forumul Economic România Polonia, în cadrul PTAK WARSAW EXPO , Al.Katowicka 62, 05-830 Nadarzyn, Poland. Proiectul de program este prezentat alăturat.

Înscrierile se fac conform tabelului atasat mai jos, până cel târziu 14 iunie 2022, pe adresele de email: varsovia.economic@mae.ro (în atenția domnului ministru consilier, Ștefan Porojan, BPCE Varșovia), luiza.eirleanu@dce.gov.ro (în atenția doamnei Luiza Gîrleanu, consilier DCE.

Se mentionează ca rubricile din tabel trebuie competate obligatoriu de catre fiecare participant, atat din cadrul companiilor cat si a institutiilor publice, pentru a putea obtine accesul la Forum.

Sursa: Ministerul Antreprenoriatului si Turismului

Departamentul Comert Exterior