Reuniunea cu consilierii economici externi, 29 iunie – 1 iulie 2022, București

În contextul preocupării constante de a veni în sprijinul mediului de afaceri pentru pentru creșterea exporturilor și identificarea de noi parteneri externi de cooperare, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului organizează, în perioada 29 iunie – 1 iulie 2022, în intervalul orar 9:00 – 13:00, întâlniri individuale ale consilierilor economici externi cu firme și reprezentanți ai structurilor asociative ale mediului de afaceri din România.

Întâlnirile se vor desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, Str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, București.

Dată fiind importanța activității de comerț exterior – mai ales în contextul regional și mondial actual – și necesitatea unor eforturi coagulate pentru susținerea acesteia în cazul în care ați putea participa la aceste întâlniri ați putea beneficia de oportunitatea de a intra în contact direct cu reprezentanții economici din străinătate și cei ai Departamentului de Comerț Exterior, pe parcursul celor trei zile, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București și de a discuta punctual asupra posibilităților de promovare pe diferite piețe externe

Înscrierile se fac până pe data de 14 iunie, conform tabelului anexat mai jos, pe adresele: andreea.rusu@dce.gov.ro, andrŕea.ionescu@dce.qov.ro, ildiko.imre@dce.gov.ro.

Sursa:

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului

 Direcţiei Generale Comerţ Exterior