Curs de “Brokeraj de afaceri” în perioada 12-15 iulie 2022

Camera de Comerț şi Industrie a României (CCIR) şi TradeX – Transfer Afaceri vă invită să participaţi la cursul Brokeraj de afaceri, care se va desfăşura în perioada12-15 iulie 2022, online, prin platforma zoom. Cursul organizat de către CCIR şi TradeX este oferit în exclusivitate în România,modulele fiind acreditate de către International Business Brokers Association. TradeX creează o nouă nișă pe piaţa de business din România – prin diversificarea strategiilorde ieşire actuale (insolvenţă si faliment), bazată pe parteneriate puternice cu organizații vest-europene, specializate în realizarea transferurilor de afaceri. Vânzarea şi cumpărarea de afaceri sunt strategii populare în Europa – anual, peste 300.000 de companii şi peste 2 milioane de angajați sunt transferați odată cu acestea.

Cursanții vor dobândi noi abilități și beneficii pe zone precum:

-specializarea în vânzarea, cumpărarea şi transferul de afaceri;

– analizarea unei afaceri de către un investitor;

– pregătirea unci afaceri pentru vânzare, cu un preţ corect;

– promovarea afacerii în mod eficient, folosind tehnicile şi canalelepotrivite;

– pașii legali pentru a vinde sau cumpăra o afacere;

– acces la instrumente digitale pentru promovarea şi evaluarea afacerilor;

– acces la o comunitate europeană şi globală de experţi şi antreprenori activi în domeniul brokerajului de afaceri.

Acest curs este potrivit pentru orice antreprenor/CEO/CFO care doreşte să îşi consolideze  cunoștințele de afaceri, mai cu seamă celor care doresc să profite de o portunitatea pe care intermedierea vânzărilor și cumpărărilor de afaceri o reprezintă în acest moment pe piața din România. Cursul propus aduce plusvaloare și companiilor care doresc să acceadă spre
grupuri internaționale de afaceri sau care doresc să aprofundeze modalităţile de dezvoltare a propriei afaceri, prin vânzarea acesteia sau cumpărarea unei alte afaceri. Cursul va fi susţinut de  către experţi în domeniu şi este coordonat decătre Dan Crivăţ, fondator şi COO TradeX – Transfer Afaceri, membru al International Business Brokers Association, având o experiență de afaceri relevantă de peste 25 de ani, atât în România, cât şi în Statele Unite ale Americii.

Perioada de desfăşurare este 12-15 iulie 2022, orele 09.00-16.00, cu pauză de prânz (cca. 30 min.).

Condiții de acces la curs: Absolvirea cursului depinde de promovarea examenelor aferente fiecărui modul în parte. Diploma obţinută este eliberată sub egida International Business Brokers Association, fiind astfel recunoscută în comunitățile de afaceri din Europa şi America.

Tariful de participare la curs este de 890 lei + TVA, iar ce i ce se înscriu până la data de  01 iulie 2022, beneficiază de o reducere de 10%. Înscrierea se poate face prin e-mail, la adresa cristina.ionescu@ccir.ro sau
luiza.chiriac@ccir.ro până la data de 8 iulie 2022, prin completarea formularului de participare anexat.

https://ccir.trade-x.ro/ro/curs-broker-de-afaceri-ccir

Sursa:

Camera de Comerț şi Industrie a României