AHK Romania – Standul comun al României la târgul Transport Logistic , 9-12 mai 2023, München

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 9-12 mai 2023 la München standul comun al României la Transport Logistic, cel mai mare târg din lume pentru logistică, mobilitate, IT și managementul lanțului de aprovizionare, ce are loc la München din anul 1978.

Târgul găzduiește 2.374 de expozanți din 63 de țări pe un spațiu expozițional de 125.000 m² în 10 hale,spatiu in aer liber sau sine de cale ferata. Cei ca. 64.000 de participanți reprezintă 124 țări din întreaga lume.

În calitate de co-expozant veți putea beneficia de vizibilitate și marketing național, România fiind promovată ca locație investițională și logistică în fața celor 64.000 de participanți și a peste 500 de jurnaliști/reprezentanți media. De asemenea, veți avea oportunitatea de a întâlni și interacționa cu jucători cheie din domeniu.

Noi vom prelua toate sarcinile de pregătire, de la rezervarea suprafeței de expunere, angajarea constructorului de stand și înregistrarea participanților etc., până la suportul la fața locului. Coexpozanții ultimei ediții au fost: Dunwell Industrial Brokerage, Euroccoper, Port Bazinul Nou (Galati), Portul Constanţa, Speed & Trust, TTS (Transport Trade Services) şi Warehouses de Pauw Romania (WDP Romania).

Atașat vă rog găsiți o scurtă prezentare a târgului și a avantajelor participării în standul comun al României, precum și pachetele de participare disponibile.

Pentru mai multe detalii despre târg și pentru manifestarea interesului vă rugăm nu ezitați să ne contactați la aldica.raluca@ahkrumaenien.ro,  până pe cel târziu 15 august 2022. De asemenea pentru a discuta detaliile vă stăm cu plăcere la dispoziție și pentru o întâlnire (fizic/online).

Sursa:

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana