Forumul România – Cipru: valorificarea oportunităților de afaceri, 14 septembrie 2022

Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Ciprului și Ministerul Energiei, Comerțului și Industriei al Republicii Cipru organizează, în data de 14 septembrie 2022,  Forumul România – Cipru: valorificarea oportunităților de afaceri”.

Evenimentul se va desfășura în sala Aurel Ghibuțiu, la CCIR Business Center, începând cu ora 10:30 (înregistrarea de la ora 9.30).

„Forumul România – Cipru: valorificarea oportunităților de afaceri” se va desfășura în marja vizitei oficiale în România a domnului Kyriacos Kokkinos, Ministrul Adjunct al Cercetării, Inovării și Digitalizării din Republica Cipru, care va conduce o delegație de oameni de afaceri ciprioți.

Scopul forumului este de a consolida relațiile de afaceri dintre România și Cipru, cu accent pe domeniile IT&C, juridic, consultanță și audit. În prima parte a evenimentului, vor fi prezentate oportunități de afaceri disponibile pe piețele cipriotă și românească, iar în partea a doua vor avea loc întâlniri bilaterale între companiile din Cipru și România.

Accesul la forum se va realiza în baza formularului de înregistrare completat, iar termenul limită pentru înscriere este 13 septembrie 2022. Formular de înregistrare

Prezentările și discuțiile se vor realiza în limba engleză. Agenda Lista companiilor cipriote

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să o contactați pe doamna Sabina Strîmbovschi, Șef Birou Organizații Europene și Internaționale (BOEI), tel: 0040 374 474 357, e-mail: sabina.strimbovschi@ccir.ro sau pe doamna Oana Alexe, Consilier BOEI, e-mail: oana.alexe@ccir.ro, tel .: 0040 374 474 391.

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României