Camera de Comert si Industirie a României, în calitate de partener institutional at RePatriot, are placărea de a vă informa ca, in perioada 6 — 9 octombrie a.c., va avea loc cea de-a sasea editie a „RePatriot Summit. Răspundem Provocărilor Împreună”

RePatriot Summit 2022. Răspundem provocărilor Împreună.

n fiecare an RePatriot Summit reunește oameni de afaceri români din toată lumea! Cea de-a șaptea ediție a summitului va avea loc în perioada 6 – 9 octombrie 2022, la Iași și Chișinău.

La evenimentul din acest an isi propune sa abordeze doua provocări majore care influenteaza viata, dczvoltarea si conectareaa mai buna a românilior de pretutindeni: Războiul si Criza. Această întrunire unde sunt asteptati 200 de oameni de afaceri, va reprezenta o ocazie speciala pentru identificarea solutiilor si discutarea propunerilor care sa fie implementate impreuna cuadministratia centrală, locala si cu liderii societăților romanesti in ansamblu.

Cu acest prilcj va fi celebrstă si Gala Top 100 români de pretutindeni, care au excelat in 10 donienii cheie în tara de adoptie, piecum siromâni din diaspora care aleg consecvent sa se implice cu increder si dedicare in dezvoltaiea economica, culturală st sociala a patriei mamă.

Inforinatiile cu privire la agenda st aspectele logistice sc rcgăscsc pe site-u1 evenimentului https://www.repatriot.ro/summit2022/

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României