Vizita E.S. dl. Sufyan Qudah, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Hașemit al Iordaniei la Camera de Comerț și Industrie Cluj

Azi, 13 octombrie 2022, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Cluj, ing. Ștefan-Florea Dimitriu, a avut o întrevedere cu  E.S. dl.Sufyan Qudah, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Hașemit al Iordaniei in Romania.

Întâlnirea a durat șaizeci de minute  iar pe agenda discutiilor au fost cuprinse subiecte legate de extinderea relațiilor culturale și economice între Regatul Hașemit al Iordaniei și România cu precădere zona Clujului.

Domnul Ambasador a transmis intenția mediului de afaceri iordanian pentru identificarea unor posibile oportunități de investiții la Cluj în diferite domenii de activitate.

Întâlnirea a suscitat un interes deosebit pentru oportunități viitoare de cooperare bilaterală în urma căreia, Excelența Sa, E.S. dl.Sufyan Qudah, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Hașemit al Iordaniei in Romania.a scris un mesaj de mulțumire în limba arabă în Cartea de onoare al Camerei de Comert si Industrie Cluj.