Vizita Excelenței Sale, domnul Seyed Hossein Sadat MEIDANI Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Ambasadei Republicii Islamice Iran în România la Camera de Comerț și Industrie Cluj

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Cluj, ing. Ștefan-Florea Dimitriu, a avut, miercuri, 2 noiembrie 2022, o întrevedere cu  Excelența Sa, domnul Seyed Hossein Sadat MEIDANI Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Ambasadei Republicii Islamice Iran în România.

Problemele discutate au vizat relațiile culturale și diplomatice domnul Ambasador amintind împlinirea a 120 de ani de relații diplomatice dintre România și Iran.

Intențiile Ambasadei Republicii Iran sunt de a aduce oameni de afaceri care să comercializeze covoare persane originale țesute manual în Iran la Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Întâlnirea a suscitat un interes deosebit pentru oportunități viitoare de cooperare bilaterală în urma căreia, Excelența Sa, domnul Seyed Hossein Sadat MEIDANI, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Ambasadei Republicii Islamice Iran în România  a scris un mesaj de mulțumire  în Cartea de onoare al Camerei de Comert si Industrie Cluj.