Va supunem atentiei oferta de investitie a Hotelului Miraj Resort&SPA situat in Falticeni, judetul Suceava, primita din partea reprezentantilor Camerei de Comert si Industrie Suceava.

Hotelul a fost construit in anul 2012, este un hotel in dezvoltare, facut cu fonduri proprii si are toate standardele U.E., fiind clasificat ca un hotel de 4 Stele. Hotelul are 20 de camere generoase(45 m2 o camera), din care 10 in curs de finalizare, restaurant de 100 locuri (a-la-carte)- 200 locuri (aranjat pentru evenimente), sala de conferinta de 300 m2(pana la 300 locuri, aranjat amfiteatru), se afla in zona centrala a orasului, vis-à-vis de Politia Municipala. Suprafata de teren aferenta hotelului este de 3.000 m2, iar construcția se desfășoară pe o suprafață de 1500 m2 (amprenta la sol), 3500 m2 intreaga cladire dezvoltata pe următoarele nivele:

1. DEMISOL – sisteme de filtrare piscina, zone de depozitare, canal tehnologic sistem alimentare apa si canalizare.

2. PARTER – restaurant capacitate 200 locuri, bar, separeu, terasa 50 locuri, Gradina de vara 80 de locuri, doua grupuri sanitare ce deservesc restaurantul, 2 camere tehnice pentru centrale, spalatorie si uscatorie, bucatarie complet utilata conform normelor UE, . Piscina semi-olimpica(25x10m, adancime de la 1,4 la 1,8m dotata cu sistem de filtrare si de dozare automata a substantelor), piscina copii(sistem de filtrare si compresor jacuzzi), sauna uscata(2 cuptoare 9kw, control digital), sauna umeda(generator 12 kw, control digital ), salina artificiala(caramida din sare de Himalaya si Praid, si bulgari de la Tg Ocna, design german), hammam(baie turceasca) cu tavan cer instelat(cromoterapie), jacuzzi.

3. ETAJ 1 – receptia care deserveste hotelul si centrul SPA, vestiare bărbați si vestiare femei, foarte generoase, 2 camere de masaj, complet utilate, sala de conferinte de 300 m2, 1 camera dubla si 1 camera quadruple de familie complet utilate cu mobilier modern, balcoane, TV

4. ETAJ 2 – 8 camere complet utilate cu mobilier modern, si inca 10 camere in curs de finalizare, din care, 2 cu balcoane, care pot fi transformate in apartamente sau camere quadruple (4 paturi)

5. MANSARDA – posibilitatea de a construi inca 20 de camere Hotelul este racordat la retelele de gaz, electricitate si cablu tv, dispune de o terasa exterioara (capacitate 50-60 locuri), Gradina de vara nou finalizata, loc retras, fiind situata in spatele cladirii(80 de locuri), parcare proprie. Hotelul poate fi transformat in centru medical de recuperare, policlinica, centru paleativ (http://mariabeatrice.ro/, http://www.medysportline.ro/ )etc.

Pretul de vanzare este de 1.150.000 euro, negociabil.

Pentru a va face o imagine asupra pozitiei si aspectul hotelului va rugam sa vizitati : https://www.facebook.com/Miraj-Resort-Spa–455469231164744/photos/?tab=albums