Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Ambasada Canadei in Romania anunta organizarea seminarului de afaceri pe tema Acordului Economic si Comercial Cuprinzator dintre Uniunea Europeana si Canada ( CETA) care va avea loc la CCIR Business Center, in data de 17 mai 2017, ora 9.00.

Evenimentul se adreseaza companiilor interesate de relatiile comerciale cu Canada. In cadrul seminarului, experti canadieni si europeni vor prezenta beneficiile si oportunitatile  generate de semnarea Acordului Economic si Comercial Cuprinzator dintre Uniunea Europeana si Canada (CETA).

De asemenea, vor fi explicate principalele provocari cu care se pot confrunta companiile romanesti interesate sa acceseze piata canadiana. In calitate de speakeri sunt invitati reprezentanti ai Comisiei Europene, ai guvernului canadian si ai companiei KPMG Romania.

Participarea este gratuita!

Inscrierile se pot face pana cel tarziu la data de 15 mai 2017.

Confirmarile de participare si solicitarile de detalii suplimentare se pot adresa doamnei Sabina Strîmbovschi, Consilier Biroul Organizatii Europene si Internationale, pe adresa de e-mail: sabina.strîmbovschi@ccir.ro sau la numarul de telefon +40374474357.

 

sursa: CCIR