JAPONIA – Misiune economică, 2-12 aprilie 2022

JAPONIA este a 3-a mare putere economica a lumii dupa PIB-ul nominal, in Top 5 exportatori si importatori, se plaseaza printre liderii mondiali in ceea ce priveste inovatia si tehnologia, are o putere financiara enorma si este o tara deopotriva fascinanta si atractiva. In privinta relatiilor dintre Romania si Japonia, a celor economice in mod special, potentialul este foarte mare si inca insuficient valorificat.Sub auspiciile: CUNOASTERE, COMUNICARE si COLABORARE, am luat initiativa unui schimb de misiuni economice intre Japonia si Romania, care sa dea posibilitatea oamenilor de afaceri din diverse domenii, reprezentantilor administratiei, diplomatilor, reprezentantilor mediului academic sau din lumea artistica sa se cunoasca reciproc si sa identifice puncte de interes comune.

Proiectul este realizat in colaborare de Camera de Comert si Industrie Iasi, reprezentata prin Presedinte Paul Butnariu si de doamna Gabriela Amisculesei, consultant si om de afaceri care a locuit si activat in domeniul de business in Japonia mai bine de 10 ani.

Proiectul beneficiaza de sprijinul si largul concurs al Ambasadei Romaniei in Japonia si al E.S. Domnul Ovidiu Dranga, Ambasadorul Romaniei la Tokyo, precum si al domnului deputat Silviu Macovei, Presedinte al Grupului Parlamentar de Prietenie cu Japonia din Parlamentul Romaniei. Sunt implicate, de asemenea, organizatii de business si facilitatori de contacte de afaceri din Japonia: JETRO (Japan External Trade Organization), Camere de Comert si Industrie, Cluburi Rotary.

In cadrul misiunii economice din 2-12 aprilie 2022 sunt organizate intalniri si contacte la nivel economic, stiintific si diplomatic, vizite de studiu in companii, intalniri de networking cu oameni de afaceri niponi, dar si experiente turistice care sa ne ajute sa cunoastem mai bine locurile, oamenii, cultura si traditiile din Japonia, profitand totodata de perioada Sarbatorii Ciresilor Infloriti.
Agenda Misiunii va include:
– Intrevedere cu Ambasadorul Romaniei la Tokyo si Consilierul economic
– Conferinta bilaterala Romania-Japonia, organizata de Ambasada Romaniei 
– Prezentari si intalniri cu reprezentanti ai unor Camere de Comert si Industrie, JETRO si Cluburi Rotary
– Sesiuni business-to-business cu antreprenori si manageri
– Vizite de studiu la companii cu tehnologie avansata
– Vizita de studiu la un campus medical
– Obiective turistice emblematice, profitand de perioada Sarbatorii Ciresilor Infloriti
– Experiente culinare specifice bucatariei japoneze

Pachetul de servicii:  – Zboruri pe rutele Bucuresti-Tokyo & Osaka-Bucuresti
– Transferuri aeroport-hotel-aeroport
– Transport intern intre obiectivele vizitate, cu trenul si cu autocarul
– Cazare hoteluri 4*, 9 nopti, camera dubla (cu posibilitate de single)
– Mic dejun inclus
– 4 mese speciale: cina festiva Tokyo, cina festiva Nagoya, cina traditionala Kyoto si cina festiva Osaka
– Facilitarea discutiilor in limba româna si japoneza pentru o buna comunicare intre membrii delegatiei si partea nipona
– Vizitarea celor mai importante obiective turistice pe toata durata deplasarii
– Experiente specifice culturii si traditiei japoneze

Pret cu loc in camera dubla: 2.950 euro/persoana (mic dejun inclus).
Pret cu loc in camera single: 3.265 euro/persoana (mic dejun inclus).
Pretul este estimat conform tarifelor actuale pentru zboruri, cazare si transport intern. Orice modificari vor fi aduse imediat la cunostinta participantilor.
Pretul NU include: traducerea materialelor de prezentare ale firmelor in limba japoneza, asigurare de calatorie, asigurare storno, buget de cheltuieli personale, alte costuri care nu au fost mentionate ca fiind incluse.

Organizarea misiunii economice se face sub rezerva posibilitatii de calatorie si acces la evenimente in perioada planificata. Daca masurile de restrictie nu o vor permite, participantii vor fi informati in timp util, existand si posibilitatea reprogramarii deplasarii pentru toamna anului 2022.

Termen limita de inscriere: 31 ianuarie 2022 (cu achitarea unui avans de minim 1.500 euro/persoana). Achitarea integrala a pretului se va face pâna la 28 februarie 2022.
Pentru buna desfasurare a activitatilor prevazute in cadrul misiunii economice, numarul de locuri este limitat la 25 de persoane.

Detalii si inscrieri:
– Sorin Gheorghiu, 0746912190
– Gabriela Amisculesei, 0727001212
cciasi@cciasi.ro